Een beetje meer welkom

20120725-212955.jpg

Dag zoon

Alles krijgt vorm, jij krijgt vorm. Vijfentwintig weken lang ben je al welkom. In theorie nog vijftien te gaan, tijd om ons nog wat te organiseren tot je er bent. Elke dag een beetje meer welkom.
We noemen je ‘Prosper’, al is dat maar tot je er echt bent. Je echte naam maken we dan bekend. Je geboortekaartje is zo goed als af, je suikerbonen gekozen. Je kamer leveren ze morgen, we kozen er een mooie uit. Ze graag zien, dat lukt wel.
Je kleine t-shirtjes en broekjes hangen te drogen, moeder in haar nopjes, vader onder de indruk van al de drukknopjes. Klein en fijn, sokjes verloren in de was. Als vingerhoedjes zo groot.
Nog vijftien te gaan, maar elke dag een beetje meer welkom!

Tot binnenkort
Je vader

Antwoord op “Een beetje meer welkom”

  1. dag Jurgen en Eva,
    Ik was al een heel tijdje niet meer in mijn gmailbox gaan kijken want ik werk dagelijks met mijn telenet mailbox en pas af en toe eens piepen bij gmail. dus ontdek ik nu pas je berichtje van 26 juli .
    Ik zie dat de nieuweling met enthousiasme wordt verwacht en dat is altijd mooi en een hele belevenis zeker als je voor de eerste maal papa en mama wordt. J estaat ondertussen op de kalender en we verwachten jullie dus .
    groetjes
    jozef

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *